Over ons

CONTAINERUNITSTEKOOP.NL

Wie wij zijn

Wie zijn wij?
Handelsonderneming van der Velde is een jonge onderneming, opgericht door de eigenaar Peter van der Velde. Wij zijn gevestigd in het Noorden van Nederland, maar werken door het hele land heen. Door jarenlange persoonlijke ervaring in de transportwereld weten wij als geen ander hoe transport en plaatsing van containers en units werkt. Hierdoor kunnen wij u van een helder advies voorzien.

Wat doen wij?
Handelsonderneming Peter van der Velde is gespecialiseerd in de in- en verkoop en de verhuur van alle soorten containers, units, schaftketen, toiletwagens en alle bijbehorende attributen. Door goede contacten en ervaringen in het transport zijn wij in staat de containers voor een scherpe prijs te leveren.

Waar staan wij voor?
Wij staan bovenal voor een correcte afhandeling van iedere order. Altijd zullen wij trachten optimaal met de klant mee te denken en iedere order tegen een scherpe prijs af te handelen. Wij vinden dat de overeenkomst die wij met een klant sluiten niet slechts voor één keer hoort te zijn; wij bouwen graag een goede relatie op met een klant zodat u met genoegen nog eens bij ons terugkeert.
Verkoop

Wij verkopen nieuwe en gebruikte containers en units. Wij selecteren producten op prijs en kwaliteit

Inkoop

Heeft u units of containers die u kwijt wilt? Graag doen wij vrijblijvend een aanbieding

Advies

Graag denken wij met u mee voor oplossingen voor uw situatie (+31) 06 – 83792455

Heeft u interesse in onze producten?


CONTAINERUNITSTEKOOP

Contactgegevens

Graag denken wij met u mee voor een passend aanbod
+ 31 (0) 6 83792455

www.containerunitstekoop.nl

info@containerunitstekoop.nl

LOCATIE

NOORD-NEDERLAND
VOLG ONS

Social media